Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból trailer - Bebop és Rocksteady büntet

|

Kevesebb, mint két hét múlva bemutatkozik a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból, ennek örömére nézzük meg az utolsó előzetest, amely a Bebop - Rocksteady párosra fókuszál és nyomokban Krangot is tartalmaz.

Hirdetés

Már a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból korábbi trailereiben is felbukkant Krang és csatlósai, Bebop és Rocksteady, ugyanakkor a legújabb és elvileg legutolsó kedvcsinálóban sokkal többet láthatunk mindhármukból. 

Hirdetés

A 2014-es Tini Nindzsa Teknőcök folytatásának fenti előzetesében azonban nem csak a rosszfiúkból kapunk többet, hanem a címszereplőkhöz kapcsolódó új jeleneteket is felfedezhetünk. Hogy vajon Dave Green (aki Jonathan Liebesmantől vette át a gyeplőt) milyen munkát végzett a második résszel Michael Bay támogatásával, az június másodikán derül ki, de valószínűleg azoknak, akiknek az előd is tetszett, ez is fog, továbbá a visszatérő Megan Fox mellett bemutatkoznak új arcok is (például a Stephen Amell-féle Casey Jones). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.