Hirdetés

Megérkezett a Trainspotting 2 első előzetese

|

Visszatérnek a vászonra Danny Boyle 1996-os kultfilmjének eredeti főszereplői, és most először láthatjuk egy előzetesben, hogy mennyit öregedtek azóta.

Hirdetés

Igen, Ewan McGregor, Ewen Bremner, Johnny Lee Miller és Robert Carlyle újra a peronon állnak Danny Boyle vezényletével, hogy újraalkossák a 20 évvel ezelőtti ikonikus jelenetet. Sajnos egyelőre más felvétel nincsen közzétéve a készülő filmből, de szerencsére nem kell rá sokat várni.

Hirdetés

Danny Boyle még 2013-ban ezt mondta a folytatásról:

Már jó ideje érik a dolog. Mindig is voltak hosszútávú tervek a Trainspotting 2-re... Az ok, amiért újra megcsinálom, az az, hogy az emberek szeretik az eredetit; emlékeznek rá vagy csak később kaptak rá, ha akkor még túl fiatalok voltak. Úgyhogy szeretnék biztosra menni, hogy nem okozok csalódást. 
Ez nem arról szól, hogy megfejjük az eredetit. Az eredeti árnyékában él bizonyokos fokig, de egy igazán érdekes módon, amiről egyelőre nem beszélhetek. 

A folytatás Irvine Welsh Pornó című könyvén alapszik, a forgatókönyvet John Hodge írta. Az Egyesült Királyságban 2017. január 27.-én kerül bemutatásra, az Egyesült Államokban pedig egy héttel később a jelenlegi tervek szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.