Hirdetés

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei - nézz be a színfalak mögé

|

Már csak két hónap, és bemutatják nálunk is Tim Burton új filmjét. Most a könyv írója és a stáb megosztja gondolatait a történetről és a rendezőről ebben a rövid színfalak mögötti videóban.

Hirdetés

A történet Ransom Riggs népszerű ifjúsági könyvsorozatán alapszik, amely az ifjú Jake (Asa Butterfield) kalandjait követi. Jake egy időhurokba kerül, ahol Miss Peregrine (Eva Green) gondoskodik egy maréknyi különleges képességű gyerekekről, hogy távol tartsa magukat a kinti világ veszélyeitől. 

Hirdetés

Az író régi, fekete-fehér képek sorozatára fűzte fel a történetet, és ez a koncepció volt az, ami felkeltette Burton érdeklődését. Riggs pedig szinte el sem akarta hinni, hogy a híres rendező filmre akarja vinni a meséjét.

Samuel L. Jackson, aki a történet ellenlábasát alakítja elmondta, hogy a rendező lelkesedése igazán fertőző volt. Eva Green azt emelte ki, hogy üdítő, hogy a film azt üzeni, hogy ne szégyelld az egyediségedet, hanem ragadd meg azt. 

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei a hazai mozikban szeptember 29-től látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.