Hirdetés

Verdák 3 trailer - a verseny a tetőfokára hág

|

A múlt heti bepromózás után végre napvilágot látott a nyáron érkező Verdák 3 első előzetese, mely elsőre úgy tűnik, hogy hű marad az előző részek száguldozásaihoz, és a trailer nagyjából a harmadik felvonás történetét is felvázolja számunkra.

Hirdetés

Lightning McQueen egy balesetet követően kénytelen felhagyni imádott versenysportjával, ám a Jackson Storm nevű új versenyző sikerein felbuzdulva mégis feláll a padlóról, hogy megmutassa, ki is a pálya igazi ördöge.

Hirdetés

A szinkronhangok közül természetesen visszatér Owen Wilson a főszerepbe, aki mellett még Bonnie Hunt, Cheech Marin, Armie Hammer, illetve Cristela Alonzo hangját is felismerhetjük majd. A Verdák 3-at az a Brian Fee rendezi, aki az első két részben "csupán" storyboard artistként ügyködött a projekten, de minden bizonnyal szívét-lelkét beleadta a legújabb rész megvalósításába. Szükség is van a lelkesedésre, hiszen bármily meglepő, de a Verdák franchise - mely később kiegészült a Repcsik két részével - film marketing szempontból a második legsikeresebb brand a Star Wars mögött Úgyhogy akármennyire is egy mesefilmről van szó, minden bizonnyal a Disney illetékesei magas bevételeket és éljenző kritikákat várnak majd el a Verdák 3-tól, mely júniusban fog érkezni a mozikba.

Ti Nektek, hogy tetszett az előzetes? Ez alapján várjátok már McQueen új "halálos iramát"?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.