Hirdetés

Traileren a Westworld

|

Az HBO vadonatúj, western sorozata megkapta első valamire való előzetesét.

Hirdetés

Végre előzetest kapott az HBO vadonatúj sikervárományos sorozata, a Westworld. A sci-fi dráma mögött nem akárkik állnak: A Sötét Lovag forgatókönyvéért is felelős Jonathan Nolan, valamnt a fél világ által istenként tisztelt, a másik által kóklernak tartott J.J. Abrams, akik A célszemélyen már dolgoztak együtt. Most Michael Chrichton (Jurassic Park) azonos című regényéhez nyúltak hozzá, amelyből már készült 1973-ban egy filmadaptáció, Yul Brennyrrel a főszerepben, aki egy rebellis robotot alakított, aki elkezdte szedni a vadnyugati élménypark ügyfeleit. A készítők itt egy kicsit eltérnek az alapanyagtól és szemmel láthatóan egy még a vártnál is sötétebb megközelítéssel nyúltak a témához.

Hirdetés

Mivel maholnap véget ér az HBO-n a Trónok harca 6. évada, ezért a csatornának nyilván jól jönne egy hasonlóan komoly drámai széria, erre pedig a Westworld minden lehetőséget megad, pláne olyan szereposztással, amely magáénak tudhatja Sir Anthony Hopkinst, Ed Harrist, Thandie Newtont, James Marsdent, Rodrigo Santorot, Jeffrey Wright-ot és Evan Rachel Woodot. A Westworld premierje egy kis csúsztatást követően idén ősszel esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.