Hirdetés

Kimaradt jeleneten Árnyék az X-Men: Apokalipszis TV Spotjában

|

Az X-Men: Apokalipszis legújabb TV Spotja némi érdekességgel szolgál.

Hirdetés

Nemzetközileg már bemutatkozott az X-Men: Apokalipszis és 103 milliót össze is kalapolt, ami eddig hasonló képet fest Az eljövendő múlt napjai eredményeivel. Ugyanakkor megosztó kritikákat - de azoknál valamivel pozitívabb nézői reakciókat - hagy maga után, azonban az új TV Spot kissé összezavarhatja azokat, akik már látták a filmet.

Hirdetés

Még a film első felében (ebben semmi spoiler nincs) a fiatal mutánsok, Jean Grey, Küklopsz, Jubilee és Árnyék elmennek plázázni. Ebből mi semmit sem látunk, csupán amint egy kritikus/önreflexív megjegyzés kíséretében elhagyják a mozit, miközben a promó képeken is nem keveset láthattunk mindebből és nagy valószínűséggel Jubilee jelenetei is valahol itt veszhettek oda. Az új, rövidke TV Spotban mégis láthatunk az említett plázázásból egy vicces(nek) szánt jelenetet, amit Árnyék (Kodi Smit-McPhee) megtapasztalja az agyfagyást. A többi TV Spot (lásd alant) viszont azon kritikusok véleményéből szemezget, akiknek bejött a film (mi sajnos nem vagyunk közöttük).

Lehet, hogy ez is egy bővített/alternatív verzót vetít előre, mint Az eljövendő múlt napjai esetében? Kétségtelen, hogy a film sokszor dekoncentrált és a jól ismert mutánsok fiatalabb verzióiból szívesebben láttunk volna többet, ugyanakkor Bryan Singer filmje így is elképesztően masszív és nagy valószínűséggel nem adott volna hozzá sokat pár poénon és tetemes játékidőn kívül, amivel már így is rendelkezett, ami meg nem kifejezetten a mozik és stúdiók nagy barátja (minél hosszabb egy film, annál kevesebbszer tudják ismételni egy nap, ergo, kevesebb bevétel).

Mindenesetre az amerikai nézők eme TV Spot után szívhatják a fogukat, ha erre a jelenetre várnak, ahogy mi is, hogy miért maradt ki az ifjak összekovácsolódása. Vagy szerintetek nem is olyan nagy baj? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.