Hirdetés

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet - lerobbantja az agyad az új trailer (Frissítve)

|

A Monsters és a Godzilla filmek rendezője, Gareth Edwards megmutatja a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet vadonatúj, tonnányi új jelenetet felsorakoztató előzetesében, hogy miképpen képzelte el a halálcsillag terveinek ellopását. Wow!

Hirdetés

Sok múlik a Zsivány Egyes teljesítményén, hiszen ez a legelső Star Wars spin-off, amely nem képezi részét a fősodornak, viszont olyan sztorit mesél el, amelyet nagyvonalakban ugyan ismerünk, viszont Gareth Edwards részletesebben is bemutatja a hátteret.

Frissítés: Alul már magyar felirattal is nézhetitek az új trailert!

Hirdetés

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, avagy Rogue One: A Star Wars Story korábban már beharangozott következő trailerében csak úgy hemzsegnek az új jelenetek, így nem csak a főszereplőből, Jyn Ersóból (Felicity Jones) láthatunk sokkal többet, de színésztársaiból is, beleértve Forest Whitakert, Ben Mendelsohn-t, Donnie Yen-t, az Alan Tudyk hangján megszólaló robotot és igen, az a bizonyos legendás gonosz is felbukkan benne.

Nincs is mit ragozni ezen, kattintsatok teljes erővel a fenti képre, fogadjátok be a látottakat, nézzetek magatok elé pár másodpercig, majd áruljátok el nekünk kommentben, hogy tetszik a Zsivány Egyes legújabb kedvcsinálója. A hazai premier december 15, ott a helyünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.