Hirdetés

Comic-Con 2018 - képen az Aquaman egyik új szereplője

|

Atlantisz újabb szeglete is megcsodálható.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly a Shazam! legelső fotója után egy másik olyan közelgő DC produkcióból is bemutatott egy újabb képkockát, amely szintén képviseltetve lesz a jövő héten megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon. Az Aquaman új promóciós anyaga egy eddig nem látott karakterről rántja le a leplet, nevezetesen Fisherman Kingről, aki mint kiderült, Atlantisz hét királyságának egyikét uralja.

Hirdetés

A jelenetben, amit a kép ábrázol, a Patrick Wilson alakította Orm (ő ezen a snitten pont nem látható) tárul Fisherman King elé azzal a kéréssel, hogy támogassa az óceánszennyező felszíni világgal folytatott háborúban. Fisherman King bal oldalán Fisherman Queen (Natalia Safran) és a hercegnő (Sophia Forrest) látható, jobbján pedig egy királyi őr. Az eredeti hírből kiderül, hogy lábak helyett a fotón szereplők mindegyikének uszonya van, és mint Peter Safran producer elárulta, ez azon vízalatti királyságok egyike, amelyek Atlantisz bukása után fejlődésnek indultak hanyatlás helyett.

Fisherman King karakterét egyébként a szuperhősfilmekben immár lubickoló Djimon Hounsou kelti életre, aki épp néhány nappal ezelőtt lett bejelentve a Shazam! varázslójaként, Marvel fronton pedig A galaxis őrzői után a márciusban érkező Marvel Kapitány-filmben fog visszatérni a Kree zsoldoskatona, Korath szerepében.

Az Aquaman első előzetese a Warner Bros. jövő szombati prezentációján debütál a Comic-Conon, amit azonnal hozni fogunk számotokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.