Hirdetés

Comic-Con 2018 - itt az első kép és részletek a The Walking Dead 9. évadából

|

Jelentős változásokra számíthatunk a folytatásban.

Hirdetés

A The Walking Dead előző néhány évadát rengetegen minőségbeli romlásnak könyvelték el, ami erősen meglátszott a közel az első évad szintjére visszaesett nézettségen is. A sorozat a kezdetektől ugyanazokat a köröket futja (a túlélők egy biztonságosnak vélt helyen letelepednek, ám végül háborúzni kényszerülnek egy másik, az életüket fenyegető csoporttal), ám a 8. évad végén lezárult Negan történetszál után végre úgy néz ki, a folytatás eddig nem látott irányokba megy el, amiről az új showrunner, Angela Kang az Entertainment Weeklynek nyilatkozott. 

Hirdetés

"Foglalkozni fogunk vele, hogy mi történik, ha az emberkéz által készített tárgyak és struktúrák, úgymint az utak és hidak változni kezdenek, majd összeomlanak, nem beszélve az egyre szűkülő erőforrásokról. Egy szórakoztató westerni hangulatot lőttünk be. Egy olyan időszakot tárunk a közönség elé, ahol számos dolog máshogy lesz az elmúlt évadokban látottakhoz képest: például lovakkal közlekednek és szállítanak miegymást autók helyett, olajlámpákkal világítanak, különböző típusú fegyvereket használnak. Van ebben valami, ami véleményem szerint újnak fog hatni a nézők számára."

Kang ezen felül azt is elárulta, hogy Rick elképzelése a közösségek együttes munkáját illetően elérte a célját bizonyos módókon, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lennének olyan ellentétek a csapaton belül, amelyek gátat szabhatnak a békés együttműködésnek. A showrunner se nem erősítette meg, se nem cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint a Ricket alakító Andrew Lincoln és a Maggie-t életre keltő Lauren Cohan az évad egy pontján végérvényesen kiszállnak a sorozatból.

A sorozat szokásához hűen jelen lesz a jövő héten, július 18-22. között megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon, ahonnan az első kedvcsináló valószínűleg még többet felfed majd a folytatás új irányzatairól. 

A The Walking Dead októberben folytatódik a 9. évadával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.