Hirdetés

Már gőzerővel készül A Hangya harmadik része

|

A rendező személye sokaknak ismerős lesz.

Hirdetés

Az utóbbi időben felröppent néhány hír azzal kapcsolatban, miszerint A Hangya harmadik felvonása talán végleg parkolópályára kerülhet, amely a mérsékelt bevételi adatok és az átlagosnak mondható kritikák fényében teljesen logikus döntés lett volna a Marvel Studios részéről. Noha az egyik színész ezzel szemben meglehetősen biztatóan nyilatkozott A Hangya és a Darázsban bemutatkozott karaktere jövőjét illetően, ezen kívül viszont szinte semmi nem utalt arra, hogy hangya komáék a közeljövőben valóban visszatérhetnek a nagyvászonra. 

Hirdetés

Nemrég viszont a Collider megbízható forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a Marvelnél igenis komolyan számolnak a következő A Hangya mozival, méghozzá olyannyira, miszerint már le is szerződtették az első két részt dirigáló Peyton Reedet a trilógia zárására, biztos ami biztos.Ugyan Reed jelenléte már mindenképpen egy pozitív előjel a projektet illetően, viszont egyelőre sem konkrét bemutatódátum, sem pedig a forgatókönyvet jegyzők személye nem tiszta, azonban ismerve a Marvel Studios-t könnyen megeshet, hogy nemsokára ezekről is lehullhat a lepel.

Egyébként nem nehéz kikövetkeztetni a premiert: a The Hollywood Reporter értesülései szerint a forgatás leghamarabb 2020 végén vagy rosszabb esetben 2021 elején rajtolhat el, amely azt jelentené, hogy a folytatás valamikor 2022-ben kerülhetne mozikba az 5. fázis részeként (a naptárban a 2022. július 29-i dátum mellett még egyetlen név sem szerepel). 

Ti örültök neki, hogy elkészül a Hangya 3?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.