Hirdetés

Három Batman is felbukkan a Jay és Néma Bob Rebootban

|

Az izgalmas információ mellett kaptunk egy pofás posztert is.

Hirdetés

Kevin Smith megígérte nemrég, hogy ott lesz a Comic-Conon és meg fogja mutatni a Jay és Néma Bob Reboot első kedvcsinálóját, valamint új információkat is megoszt majd az ígéretes projektről. Hogy kiket visz magával a film paneljére, az egyelőre még rejtély, de lehet, hogy köztük lesz Chris Hemsworth is. 

Hirdetés

Trailerrel egyelőre ugyan nem szolgálhatunk, viszont Smith megosztott egy olyan részletet, ami mellett egyszerűen nem mehettünk el említés nélkül: a rendező ugyanis az Entertainnment Wekkly-nek elárulta, hogy a Jay és Néma Bob Rebootban három Batman is fel fog bukkanni, amelyet meglehetősen lenyűgözőnek tart, viszont azt értelemszerűen nem kötötte az orrunkra, hogy pontosan kikről van szó. A legerősebb tippünk egyértelműen Ben Affleck, akivel világi cimborák, ráadásul a színész Twitteren is reagált arra a poszterre, amelyet Smith a Jay és Néma Bob Reboot kapcsán osztott meg a napokban: 

Afflecken kívül is bőven akadnak tippjeink, hiszen népes a Denevérembert eljátszók tábora: cameózhat Michael Keaton, George Clooney, Val Kilmer, Christian Bale, Kevin Conroy, sőt Robert Pattinson is, bár utóbbira van a legkevesebb esély, mivel még nem is láttuk Batmanként. Mellesleg a fenti poszteren jól látjátok, a Hollywood remake/reboot/folytatás mániáját kifigurázó Jay és Néma Bob Rebootban az egyik korábbi férfi szereplőt nőként akarják ábrázolni, várhatóan ezt szeretné meghiúsítani majd a két címszereplő "muffmágus". 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.