Hirdetés

Joaquin Phoenix szerint részéről semmi akadálya a Joker folytatásának

|

A kérdés persze az, hogy vajon a világnak szüksége van-e rá.

Hirdetés

A megosztó kritikák ellenére - mi kifezetten szerettük - a Joker a hétvégén nemcsak idehaza, de a tengerentúlon is felrobbantotta a mozikasszákat, így a Warnernél a rengeteg zöldhasú számolgatása mellett elképzelhető, hogy hamarosan a folytatáson kezdik el törni a fejüket. Persze ilyenkor jogosan merül fel  a gondolat, hogy egy ennyire kerek és nem mellesleg rengeteg megválaszolatlan kérdést felvető finálé után, vajon szükség van-e egy újabb Joker mozira, azonban bármi lesz is, Joaquin Phoenixen biztosan nem fog múlni a dolog. 

Hirdetés

A színész nemrég a Peter Travers nevével fémjelzett Popcorn című talkshow vendége volt, ahol természetesen a Joker volt a beszélgetés egyik sarokköve, melyben szóba került, hogy vajon mennyi esély mutatkozik arra, hogy Phoenix ismét a bűn bohóchercegének bőrébe bújjon. Phoenix elmondása szerint a karakterben rejtőző lehetőségek száma szinte végtelen, így ő még bőven lát potenciált abban, hogy Todd Phillipsszel karöltve egy újabb oldaláról mutassák be a jobb sorsa érdemes bohócot. 

Rengeteget beszéltünk Toddal arról, hogy milyen projekteken dolgozhatnánk együtt legközelebb, de szóba került az is, miszerint van-e még bármi, amit Joker kapcsán tudnánk elmesélni. Szóval végső soron ez egy álomszerep volt számomra, így nyugodtan mondhatom, hogy nem volt semmi más, amit annyira szerettem volna, mint ezen a filmen dolgozni. Arra a kérdésre felelve pedig, hogy vajon visszatérünk-e a figurához sajnos nem tudom a választ. Viszont ha tehetnénk még mindig forgatnánk a mozit, hiszen a karakterben még rengeteg kiaknázatlan potenciál lakozik. 

Ti örülnétek neki, ha végül folytatást kapna a Joker? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.