Hirdetés

Varázslatos szinkronos előzetest kapott a Disney következő animációs dobása

|

A kolumbiai népszokásokból táplálkozó animáció ősszel debütál a mozikban.

Hirdetés

November végén érkezhet a mozikba a Disney Animation Studios hatvanadik nagyjátékfilmje, az Encanto, amelyet még a tavaly év végén megrendezett Investor Dayen leplezett le a stúdió. Az újabb animációs film ismét egy teljesen eredeti történetet mutat be, a most megérkezett kedvcsináló alapján egyedülálló hangulattal és napjaink egyik legnagyobb sztárszerzőjének dalaival.

Hirdetés

Az Encanto a Madrigal családot helyezi középpontba, akik egy varázslatos házban éldegélnek Kolumbiában. A család minden gyermeke valamilyen különleges erő birtokában van, leszámítva a fiatal Mirabelt, aki nagy megdöbbenésre bármiféle mágikus erő nélkül született. Viszont még ez sem tántorítja el Mirabelt attól, hogy belekeveredjen egy olyan kalandba, amivel az egész családját megmentheti egy ismeretlen veszélytől.

Az előzetes alapján az animációs filmet végig átitatják majd a kolumbiai népszokások és hagyományok, sőt, még az őshonos állatokból is több kiemelt szerepet kaphat, mint az elmaradhatatlan cukiságfaktor felelősei. Az Encantóra azonban nemcsak egyedi hangvétele és stílusa miatt érdemes odafigyelni, hiszen a rendezők között megtalálható a Zootropolis - Állati nagy balhé mögött álló Byron Howard és Jared Bush páros, a filmben szereplő összes dalért pedig a Hamilton nagysikerű szerzője, Lin-Manuel Miranda felelt - szóval valószínűleg a zenei betéteken már biztosan nem csúszhat el semmi.

Szinkronos:

Eredeti:

A film a jelenlegi tervek szerint november 24-én érkezik a mozikba. Ti mit szóltok hozzá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.