Hirdetés

Nyerj páros belépőt az Anyám! premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Jennifer Lawrence karrierjének talán legkomolyabb alakítását láthatjuk az Anyám! c. film során, öt szerencsés olvasó (és partnerük) pedig premier előtt átélheti az év egyik legintenzívebb filmélményét!

Hirdetés

A géniusz Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Pi, A forrás, Fekete hattyú) misztikus horrorját egyértelműen a 2017-es filmév egyik, ha nem a legmegosztóbb filmjének kiáltotta ki a szakma, ami így vagy úgy, de garantáltan nem ereszti majd a nézőt egyhamar. Az Anyám! egy idősödő költő (Javier Bardem) és fiatalabb feleségének (Jennifer Lawrence) életébe ad bepillantást. Egyik napról a másikra fordul fel mindez, amikor egy idegen házaspár (Ed Harris és Michelle Pfeiffer) gondol egyet, és beköltözik a hatalmas házba, ezzel pedig véget vetnek a pár nyugodt hétköznapjainak.

Hirdetés

Az Anyám! azon alkotások egyike, melyet minden filmművészetet kedvelő személynek kötelező módon látnia kell. Mi pedig örömmel jelentjük, hogy a UIP-Duna Filmmel közös nyereményjátékunknak köszönhetően kisorsolunk 5 darab páros belépőt a film premier előtti vetítésére. Ha Ti is szeretnétek részt venni a sorsoláson, akkor mindössze egyetlen kérdésre várunk egy helyes választ, egészen október 17-ig

Melyik rendezéséért jelölték Oscar-díjra Darren Aronofsky-t?

a, Rekviem egy álomért

b, Fekete hattyú

c, A forrás

A helyes válasz betűjelét ezúttal is a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk "Anyám!" tárggyal. A vetítés egy budapesti moziban lesz október 18-án este. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.