Bosszantó Emmy-jelölések, mi lesz Tarantino új filmje? - PuliCast

|

A box office elemzésekből sosem elég, emellett Gore és Zsombor górcső alá veszik az Emmy-jelöléseket, és hogy etikus-e digitálisan visszahozni egy elhunyt színész a mozivászonra.

A PuliCast harmadik adásában újra belevetettük magunkat a filmes világból érkező hírek és pletykák közé. A Puliwood.hu (jó esetben) kéthetente jelentkező podcastjének mostani adásában Goretity Dani és Péter Zsombor újra elővette a számológépét, hogy felmérjék, hetekkel a mozik újranyitása óta hogyan teljesítettek a filmek a pénztáraknál.

Emellett "dühöngtek" egy adagot a fura Emmy-jelöléseken és a Halálos iramban legújabb filmje kapcsán szárnyra kapott pletykák miatt is, hogy CGI segítségével hoznák vissza Paul Walkert a széria következő kalandjában. Végül Tarantino utolsó filmje is szóba került, hogyan zárhatná le az ikonikus rendező méltó mód filmográfiáját (már ha tényleg képes lesz megállni, hogy otthagyja a filmezést).

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.