Hirdetés

Szavazz 2019 legjobb filmjeire és sorozataira! (Lezárva)

|

Elérkezett a pillanat, hogy házi díjátadónk, a Golden Shepherd keretében megszavazzátok az elmúlt év legjobb filmjeit és filmeseit. Minden kategóriát egyszerre!

Hirdetés

FONTOS: Mielőtt rögtön a szavazáshoz görgetnétek, előtte kérjük, hogy olvassátok el figyelmesen a bevezetőt, lényeges információkat tartalmaz!

Mielőtt még elindulna a 2019-es Oscar-gála, szeretnénk mi is megtartani a saját, a Puliwood nevéből fakadóan Golden Shepherdnek elnevezett díjátadónkat, amelyben mint minden évben, úgy ezúttal is a ti segítségeteket kérjük, hiszen a közönségdíj csakis a ti véleményeteket tükrözi majd. 

Hirdetés

Összesen 23 kategóriában mérkőznek meg az általunk kiválasztott esélyesek (öt-tíz név kapott helyet mindegyikben), amelyek nem csettintésre kerültek be, komoly megbeszéléseket, vitákat és alkalmanként vérre menő harcokat folytattunk, hogy kialakuljon a jelöltek végleges listája. Fontos, hogy azokat a filmeket és sorozatokat vettük figyelembe, amelyek 2019. január 1. és 2019. december 31. között mozis forgalmazásba kerültek Magyarországon vagy itthonról is elérhetőek a streamingen keresztül, így például bármennyire szerettük volna, a január 2-re tolt Tőrbe ejtve lecsúszott a listáról, ahogyan olyan Oscar-esélyes címeket is mellőznünk kellett, mint az 1917, a Botrány és a Kisasszonyok. Ennek ellenére így is egy bitang erős mezőny állt össze, az alábbiakban egyszerre dönthettek mindegyik kategóriában, végül pedig a ti szavazataitok alapján kihirdetjük, hogy kik lettek a közönségdíjasok, valamint a szerkesztőségünk tagjai is leadja a voksukat, ez lesz a Puliwood-díj. Ha készen álltok, akkor indul a Golden Shepherd 2019 szavazása (ha valakinek esetleg nem töltene be az alábbi modul, ide kattintva ki tudja tölteni):

Szavazás lezárva!

Január 31-ig szavazhattok, másnap kihirdetjük az eredményeket. Hajrá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.