Hirdetés

Nézd meg premier előtt az új Hellboy filmet! (Lezárva)

|

Ma van a hivatalos Hellboy nap, amely az első képregény 25. évfordulóját ünnepli, ennek kapcsán páros belépőket sorsolunk a legújabb filmadaptáció vetítésére.

Hirdetés

1994-ben, március 23-án jelent meg a Dark Horse Comics gondozásában Mike Mignola azóta kultikussá vált képregénye, a Hellboy - A pusztítás magja (Hellboy: Seed of Destruction). A sorozatot elindító kötetben Hellboy rejtélyes II. világháborús eredettörténete egybefonódik az ötven évvel későbbi folytatással, amelyben Hellboy nemet mond az állítólagos végzetére és szembeszáll megidézőjével, hogy a világvége beteljesítése helyett Abe Sapien és Liz Sherman oldalán a Paranormális Kutató és Védelmi Hivatal ügynökeként folytassa áldásos tevékenységét. Az új, Neil Marshall (A barlang, Végítélet) által rendezett film alapjául a 6. kötet, A nagy vadászat szolgál, amely áprilisban Magyarországon is elérhető lesz a VadVirág Műhely gondozásában.

Hirdetés

Az április 11-én mozikba kerülő Hellboy egy sötét, akciódús és humoros történetnek ígérkezik a Stranger Thingsből is ismert David Harbour főszereplésével, amelyben a főgonosz a Milla Jovovich által megformált Nimue, a Vérkirálynő lesz, így bizonyára ti is kíváncsiak vagytok rá - főleg ha az előző részeket is kedveltétek. A Puliwood és a Freeman Film közös játékában premier előtt nézhetitek meg a filmet, ráadásul a párotokkal együtt, ugyanis három páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik április 9. délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Ki játszotta volna eredetileg Daniel Dae Kim karakterét, Ben Daimiót?

a, Ed Skrein

b, Sam Worthington

c, Nicholas Hoult

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Hellboy" jeligével. A premier előtti vetítés április 10-én este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok szerencsét!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.