Hirdetés

Comic-Con 2017 - mészárszékké változik a Westworld a második évadra!

|

Az HBO sikerszériájának folytatása is kapott egy előzetest a San Diego-i Comic-Conon, ami nem sok jót ígér a parkban ragadt húsvér emberek számára.

Hirdetés

A rengeteg képregényfilmes és -sorozatos bejelentés, illetve trailer mellett talán nem kapott akkora rivaldafényt a Westworld panelje a San Diego-i Comic-Conon, mint amilyet érdemelt volna, de az HBO így is kitett magáért, és bemutatta a jövőre érkező, immáron csak egy idővonallal operáló második évad első előzetesét.

Hirdetés

A trailer nyilvánvalóvá tette, hogy a csupán szórakozni vágyó, szerencsétlen emberek hatalmas veszélybe kerültek az első évad végkifejletének köszönhetően. Ahogy a Jurassic Parkban is utat tört végül az élet, úgy a Westworldben, és a többi szomszédos szórakoztató parkban a vérengzés és a háború fogja átalakítani a szabályokat és a jól ismert környezetet.

Azonban azt már a trailer alapján is elhamarkodott volna kijelenteni, hogy egyszerű robot-ember oppozíciókról lenne szó a folytatásban. Több képkockán is az látható, hogy bizonyos "hostok" más emberekkel karöltve vannak jelen, míg az első évadban békésebbnek megismert robotok vérengző fenevadakká váltak. Azonban ami igazán izgalomra adhat okot, az a bemutatott előzetes utolsó jelenetsora. Az első évadban sziporkázó Ed Harris lassan mosolyra húzódó arcvonásai ugyanis kétséget sem hagynak afelől, hogy a park legrégebbi játékosa készen áll-e az új szabályok alapján ismét belefolyni a játékba.

Pontos dátumot nem jelentettek be, de a trailerben levetített jelenetek alapján bizakodhatunk abban, hogy még 2018 első felében megtekinthetjük a Westworld második évadát. Ti mennyire várjátok a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.