Hirdetés

Comic-Con 2017 – titokzatos szamuráj ellen csak Barry Allen segíthet – The Flash 4. évad trailer

|

A Flash ősszel debütáló negyedik évadának első trailere alapján úgy tűnik, hogy a hátrahagyott barátok fogják visszahozni Barry Allent a sorozat berkeibe.

Hirdetés

A The Flash egy nagyon megosztó, sőt, sokakat kiábrándító harmadik évad után igyekszik majd az ősszel érkező folytatással kiköszörülni a renoméján esett csorbát. A San Diego-i Comic-Conon levetített előzetes arra enged következtetni, hogy a Team Flash megmaradt tagjai nem tudnak alkalmazkodni a világ leggyorsabb emberének elvesztésével járó űrhöz, úgyhogy kénytelenek lesznek Barryt kiszabadítani az örökkévalóság börtönéből.

Hirdetés

Bár korábban már be lett harangozva, hogy a kinetikus Thinker lesz az új évad főgonosza, az előzetesben egy igazán vagány, szamuráj szerelésbe öltözött rosszfiút láthatunk, akinek felbukkanása egyfajta katalizátora lesz Barry felszabadításának. Ha valóban ez lesz a feloldása az évad végi cliffhangernek, az biztató Barry jellemfejlődése szempontjából - végre nem a saját meggondolatlansága, bénasága, határozatlansága és döntésképtelensége miatt kell vállalnia a következményeket, és újfajta felelősséget hárít a csapat többi tagjára, akik remélhetőleg jobban veszik az akadályokat, mint azt tette Barry az első három évadban.

Az már kevésbé örvendetes, hogy a trailer alapján Killer Frost nem sokáig fog rambózni a külvilágban, és gyorsan visszatalál a gyökereihez, méghozzá a hajszínét is visszavarázsolja eredetivé. Remélhetőleg Killer Frost önmegtalálásának szálát nem fogják ilyen egyszerűséggel lezárni, hiszen ez jóval ígéretesebb vonalnak tűnt az évadzáró alapján.

Mint az Arrow-panelen, úgy a testvérsorozatén is történt casting bejelentés, méghozzá szintén nem kispályás színészt sikerült a kisképernyős képregényuniverzumba csábítani Danny Trejo személyében. A B- és exploitation filmek egyik koronázatlan királya az előző évadban behozott női karakter, Gipsy apját fogja alakítani, ami nem sok jóval kecsegtet Cisco Ramon számára, aki Gipsy kegyeiért harcol. A Breacher névre hallgató apuka szintén interdimenzionális fejvadászként van számon tartva, de azt nem erősítették meg a készítők, hogy a világok közötti ugráláson túl van-e más szuperképessége - nem mintha ez önmagában nem lenne már egy eleve baromi jó képesség!

Fény derült arra is, hogy Neil Sandilands fogja játszani az évad főgonoszát - őt korábban a The 100/Visszatérők, illetve a Hap & Leonard sorozatokban láthatták viszont a tévénézők. Míg a Flash a világ leggyorsabb embereként hivatkozik magára minden rész elején, addig Thinker a leggyorsabb elme ranglétrájának csúcsára képzeli el magát - ez az új felállás felüdülésként fog hatni az első három évad anti-Flash gonoszai után.

Thinkert fogja erősíteni a Mechanic névre hallgató női karakter, akit Kim Engelbrecht fog megszemélyesíteni. A két elfajzott zseni azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy megjavítsák az emberiség hibáit - képregényes körökben általában ez az emberiség teljes elpusztítását jelenti, csupán cukormázzal leöntve.

A Flash október 10-én tér vissza a képernyőkre. Ti adni fogtok egy esélyt a sorozatnak, hogy kijavítsa az előző évad hibáit?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.