Hirdetés

BRÉKING: Berepült a Top Gun: Maverick első előzetese!

|

Újra szól a Highway to the Danger Zone.

Hirdetés

Kezdetét vette a Comic-Con, és elárasztanak minket az előzetesekkel. Most éppen Conan O'Brien paneljén jelent meg Tom Cruise meglepetésvendégként, hogy elhozza a közönségnek több mint harminc évvel az első rész után a Top Gun: Maverick első kedvcsinálóját.

Hirdetés

Ahogy azt Cruise-tól megszokhattuk, ezúttal sem volt teljesen normális, hiszen az előzetesben látott minden felvétel valódi és nem CG, ő maga ült be a pilótafülkébe. A film egész pontosan 34 évvel (1986-ban debütált az első, a Maverick pedig 2020 nyarán érkezik) az eredeti Top Gun eseményei után játszódik. Maverick számára nem igazán megy a továbblépés, helyette inkább a következő generációs pilótákat képezi ki - köztük egykori társa, Goose fiát (Miles Teller) is. A régi szereplők közül Val Kilmer is tiszteletét teszi, valamint csatlakozott a stábhoz Ed Harris, Jon Hamm és Jennifer Connelly.

A látványra ezek alapján biztos, hogy nem lesz semmi panaszunk, és mint említettük, a Top Gun: Mavericket 2020 június végén nézhetjük majd a mozikban. Lent már a magyar nyelvű előzetest, valamint egy vadonatúj plakátot is szemügyre vehettek a produkcióhoz.

Szinkronos:

Eredeti:

Ti várjátok ennek a klasszikusnak a folytatását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.