Hirdetés

Comic-Con 2016 - legendás színésznő csatlakozott az Agymenőkhöz

|

Nem akárki alakítja majd Penny édesanyját az Agymenők következő évadában. Segítünk: legismertebb karakterének neve rímel Penny nevére.

Hirdetés

Penny (Kaley Cuoco) édesapjával már találkozhattak az Agymenők (The Big Bang Theory) sorozat rajongói, de az anyukáról (és a család többi tagjáról) eleddig még nem rántották le a leplet a készítők. Egészen a következő évadig, ugyanis a széria Comic-Conos paneljén bejelentették a castingot. 

Hirdetés

Steve Molaro, az Agymenők showrunnere beharangozta, hogy az A rém rendes család Peggy-je és a Kemény motorosok Gemmája, Katey Sagal fogja eljátszani Peggy édesanyját, Susant a soron következő, 10. évadban, ráadásul nem lesz egyedül, ugyanis Penny börtönviselt, droglaborban dolgozó testvérét, Randallt is megismerhetjük majd, akit Jack McBrayer (A stúdió, Rontó Ralph) alakít majd. Ráadásul mindketten rögtön már az új szezon legelső epizódjában felbukkannak majd. Megtudtuk továbbá, hogy Susan karaktere "stresszes és neurotikus" lesz a fiával való együttélés miatt. Érdekesség, hogy a Pimaszok című, 2002-től 2005-ig futó TV Sorozatban Katey Sagal és Kaley Cuoco játszottak már együtt. 

Az Agymenők szeptember 19-én tér vissza a CBS-re, immáron Katey Sagallal kiegészülve (hazánkban májusban debütált a 9. évad szinkronosan). Már alig várjuk! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.