Hirdetés

Comic-Con 2016 - írót kapott az Aquaman film

|

A Warner Bros. megtalálta az a forgatókönyvírót, aki el fogja készíteni az önálló Aquaman film szkriptjét. Egyelőre vannak kétségeink.

Hirdetés

Jason Momoa már alig várja, hogy bemutatkozhasson bővebben is a nagyvásznon (a Batman Superman ellenben csak egy nyúlfarknyi cameója volt), amit James Wan rendezésében, Amber Heard és Willem Defoe társaságában tesz majd 2018. július 27-én. 

Hirdetés

Ám mielőtt még arra sor kerül, össze kell hozni a forgatókönyvet is. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Warner Bros. már megtalálta a feladatra a megfelelő embert, méghozzá a Gengszterosztagot és jó néhány Castle epizódot író Will Beall személyében, aki James Wan és Geoff Johns elképzelései alapján veti papírra az Aquaman szkriptjét. 

Beallre egyébként eredetileg az Igazság Ligája film forgatókönyvét bízták, ám az nem igazán nyerte el a Warner döntéshozóinak tetszését, így a projektet megkapta Az Argo-akció Ocar-díjas írója, Chris Terrio, Beall pedig a fenti információk alapján az Aquamannal vigasztalódhat (érdekes, hogy 2014-ben már összehozott egy irományt Atlantisz királyának, de azzal sem volt szerencséje). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.