Hirdetés

Comic-Con 2016 - jön a Marvel's Daredevil 3. évada

|

A Luke Cage paneljén hivatalosan bejelentette a Marvel Television, hogy kedvenc vak igazságosztónk ismét megkapja a folytatását.

Hirdetés

Több hónapnyi spekulációt és a második évad rejtélyes lezárását követően most már hivatalos: Hell's Kitchen megint megmentésre fog szorulni, így Daredevil hamarosan visszatér a nagy sikerű sorozat harmadik szezonjával. 

Hirdetés

A bejelentést Joe Quesada tette meg saját paneljén a San Diego-i Comic-Conon, ezt követően pedig a Marvel egy videóval erősítette meg a közösségi médiában. A 2016 márciusában debütált második évad olyan karaktereket vezetett be, mint Frank Castle/Megtorló (Jon Bernthal) és Elektra Natchios (Elodie Yung), de arról nincs hír, hogy kettejük közül bárki visszatérne a folytatásban - ez nem feltétlen meglepő, hisz legközelebb a Marvel's Defenders nyolcrészes miniszéria forog idén ősszel, így csak azután tudnak sort keríteni Fenegyerek következő évadára. Természetesen mutatjuk az említett videót is: 

Két egészen elképesztő szezon után óriási bizalommal várjuk a folytatást, ahol a címszereplőt alakító Charlie Cox és a rajongók reményei szerint már Célpont fogja megnehezíteni a félelem nélküli ember életét. Örültök a hírnek? Ti mit vártok a harmadik évadtól? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.