Hirdetés

Comic-Con 2016 - új posztert és kedvcsinálót kapott a Doktor Strange

|

Lezajlott a Marvel Studios panelja a Comic-Conon, ahol aztán volt minden. Kezdjük a legújabb Doktor Strange anyagokkal.

Hirdetés

A címszereplőt alakító Benedict Cumberbatch és Scott Derrickson rendező is jelen voltak a ma hajnalban lezajlott eseményen, ahol levetítették, majd közzétették online a novemberben érkező mozifilm második előzetesét, amiben már teljes szerelésében is láthatjuk a dokit akció közben. 

Hirdetés

A történet szerint a Doktor Strange a tehetséges idegsebészről, Doktor Stephen Strange-ről szól, aki egy tragikus autóbalesetet szenved, melyet követően félre kell tennie az egóját, hogy rejtett világok és alternatív dimenziók miszticizmusáról és titkairól tanuljon. New Yorkban, pontosabban Greenwichben járunk, ahol Doktor Strange közvetítőként működik a valódi és a többi világ között, miközben természetfeletti erejét és tárgyait használja arra, hogy megvédje a Marvel filmes univerzumát.

A főszerepekben Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Michael Stuhlbarg (Nicodemus West), valamint Tilda Swinton (Ősi Egy). A mozifilm 2016. november 3-án debütál a hazai mozikban Scott Dirreckson rendezésében.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.