Hirdetés

Comic-Con 2016 - poszteren és teaseren és a Marvel's Iron Fist

|

Megérkeztek az első ízelítők Vasököl önálló sorozata kapcsán is.

Hirdetés

A Marvel igencsak kitett magáért a Comic-Conon, legalábbis ami a Netflix szériákat illeti. A negyedik önálló kaland Vasökölé lesz, mielőtt a négy felvezetésre került szuperhős - Fenegyerek, Jessica Jones, Luke Cage és ő - összeállnának egy csapattá, hogy felvegyék a harcot az addigi legnagyobb fenyegetéssel. Magáról a sorozatról nem tudunk sok mindent, de végre megkaptuk az első videóanyagot és egy vagány posztert.

Hirdetés
 

Több éves eltűnést követően Danny Rand visszatér New York Citybe, hogy újra megpróbálja összekapcsolni múltját és a családi örökségét. Hihetetlen kung-fu mesterségével és a képességgel, hogy képes megidézni a tüzes Vasököl félelmetes erejét olyan bűnözőkkel veszi fel a harcot, akik megrontják körülötte a világot. Eddig is biztos volt, de most már kétely sem fér hozzá, hogy 2017-ben érkezik a sorozat, amihez a fent található teaser mellett kaptunk egy klassz posztert is: 

Főszerepekben Finn Jones ("Trónok harca"), mint Daniel Rand/Iron Fist, Jessica Henwick ("Trónok Harca," "Star Wars: Az ébredő Erő"), mint Colleen Wing, David Wenham, mint Harold Meachum, Jessica Stroup ("Gyilkos hajsza"), mint Joy Meachum és 0Tom Pelphrey ("Banshee"), mint Ward Meachum, valamint vendégszerepben Carrie-Anne Moss ("Mátrix") az ügyvéd Jeri Hogarthként, akit a Jessica Jones-ban megismerhettünk már. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.