Hirdetés

Comic-Con 2016 - a Legendás állatok és megfigyelésük új előzetest kapott

|

Természetesen a Harry Potter spin-off sem maradt ki a Warner Bros. Comic-Conos előzetes áradatából.

Hirdetés

Igazán tartalmas volt a Warner Bros. Pictures Comic-Con panelja, erről az előzetes dömpingről pedig még garantáltan napokig beszélni fogunk. Végül, de nem utolsósorban a Legendás állatok és megfigyelésük legújabb - legyünk stílusosak - varázslatos  előzetese került sorra, ami után csak még jobban várjuk a novembert a trilógia első darabjáért.  

Hirdetés

A film hivatalos szinopszisa szerint Newt Scamander épp befejezte világjáró körútját, mely során aprólékos feljegyzéseket készített a mágikus lényekről. Hazafele tartó útja során néhány békés napot szeretne eltölteni New Yorkban, azonban a no-maj (a muggli amerikai megfelelője) Jacob, egy titokzatos ügy, és néhány mágikus lény szökése alaposan keresztbe húzza a számításait. Ráadásul úgy tűnik, nem csak a varázslók világát kerül veszélybe.

A David Yates rendezte mozifilm 2016. novemberében debütál a mozikban az Oscar-díjas Eddie Redmayne főszereplésével. Mellette jelen lesz még Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Ron Perlman, Carmen Ejogo, Jenn Murray, valamint Faith Wood-Blagrove és Colin Farrell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.