Hirdetés

Comic-Con 2016 - most már biztos a Planet Hulk a Thor: Ragnarokban

|

A Marvel nem titkolta el, hogy Hulk bizony messze jár a Földtől jelen pillanatban.

Hirdetés

Már eddig is volt róla szó, de ezennel hivatalossá vált: a közelgő Thor: Ragnarok a klasszikus Ragnarok történet mellett egy másik közkedvelt sztorival lesz ötvözve, méghozzá a Planet Hulk-kal. Még az év elején futótűzként terjedt végig az internetes portálokon az az akkor még pletyka, miszerint Hulkot a képregényekből ismert gladiátor páncélzatában is láthatjuk majd - ez most már biztos, ráadásul képeink is vannak róla. 

Hirdetés

Hamarosan sor kerül a Marvel Studios paneljára a San Diego-i Comic-Conon, az esemény színpadán pedig kiállítottak néhány kelléket, köztük azt a bizonyos gladiátor felszerelést is, amiben kedvenc zöld óriásunk aprítja majd az ellent a jövő novemberben érkező Ragnarokban. 

Szerintem fantasztikusan néz ki, és őszintén szólva örülök annak, hogy hűek maradtak az eredeti megjelenéséhez a képregényekben. Az, hogy a film mekkora része fog foglalkozni a Planet Hulk sztoriszállal majd elválik, de a projekthez közeli források szerint Thor és Hulk "biztosan részt vesznek néhány gladiátorjátékban a Nagymester szervezésében". A karaktert Jeff Goldblum alakítja majd, mint az kiderült néhány hónappal ezelőtt.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.