Hirdetés

Comic-Con 2016 - kövesd velünk az eseményeket!

|

A következő napok a Comic-Con jegyében telnek majd, mi pedig a nap 24 órájában megírjuk nektek a San Diegó-i expó összes eseményét. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Vajon a Warner Bros. meglep minket valamilyen Igazság Ligája tartalommal? James Gunn megmutatja a Galaxis őrzői 2 első trailerét? Láthatunk valami ízelítőt a Kong: Skull Island-ból? Milyen lesz a Star Trek 50. évfordulója alkalmából összehozott panel?

Hirdetés

Erre mindre választ kaptok, ha mától egészen hétfőig beköltöztök a Puliwoodra. A Comic-Con 2016 alkalmából ugyanis létrehoztunk egy aloldalt, ahol összegyűjtve megtalálhatjátok az eddigi híreket. 

Természetesen ahogy szállingóznak az expóról a videók, képek és részletek, azonnal megosztjuk őket, így érdemes sűrűn visszanézni és követni a Facebook oldalunkat is, hogy ne maradjatok le semmiről. Tartsatok velünk egész idő alatt!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.