Hirdetés

Comic-Con 2016 - különös előzetessel jubilál a South Park

|

Matt Stone és Trey Parker polgárpukkasztó, mégis imádnivaló animációs sorozata, a South Park hamarosan hatalmas mérföldkőhöz érkezik, hiszen ősszel már a 20. évad debütál. Ehhez kaptunk most egy fura beharangozót.

Hirdetés

Miközben videojátékos fronton még csak a második South Park játék készül (a South Park: The Fractured But Whole a Ubisoft kiadásában), addig Matt Stone és Trey Parker agyszüleménye már annyi mindent maga mögött tudhat, hogy hamarosan jubilálni fog.  

Hirdetés

A South Park ugyanis elképesztő mérföldkőhöz érkezett: szeptember 14-én már a 20. évad debütál majd a Comedy Centralon! Belegondolni is furcsa, hogy már húsz évvel ezelőtt is osztották egymást és a hangulatot a kis pöcsösök és hogy Cartmenékkel együtt azóta bizony már felnőtt egy generáció.

Kaphattunk volna egy szokványos, ünneplős videót is a készítőktől, ám a huszadik szezont egy nem mindennapi felvétel vezeti fel. Odafent ti is bepróbálhatjátok, de vigyázat: magas szintű humor szükséges hozzá! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.