Hirdetés

Comic-Con 2016 - Szellemlovas is berobog a Marvel Filmes Univerzumába

|

A S.H.I.E.L.D. ügynökei negyedik évadának San Diego-i Comic-Con panelján nem akármilyen leleplezésekre került sor.

Hirdetés

Már hetekkel ezelőtt futótűzként haladt végig az interneten a pletykaáradat, miszerint A S.H.I.E.L.D. ügynökei negyedik évada egy új, ikonikus karaktert vezethet be a Marvel Filmes Univerzumába, amit a Comic-Conon ma hajnalban megrendezett panelen meg is erősítettek: hölgyek és urak, köszöntsétek Szellemlovast! 

Hirdetés

Robbie és Gabe Reyes egy latin testvérpár, akik a 2014-es Marvel NOW! Ghost Rider képregénysorozatban tűntek fel először. Előbbinek természetes tehetsége van a mechanikához, és keménysége ellenére semmi sem fontosabb számára, mint lebénult testvére, Gabe egészsége - a dolog pikantériája pedig abban van, hogy a történet során belőle válik az új Szellemlovas. Különböző portálok, köztük mi is beszámoltunk már néhány héttel ezelőtt potenciális érkezésükről, a S.H.I.E.L.D. ügynökei negyedik szezonjának panelján pedig ahogyan számítani lehetett rá, megerősítették ezt a hírt. 

A negyedik évad kétségtelenül a sorozat eddigi legnagyobb, legambiciózusabb története lesz, és minden kezdetét veszi az egyik legnagyobb örökségű karakter, Szellemlovas bevezetésével. Amikor a bosszú ereje belovagol a S.H.I.E.L.D.-be, az mindent megváltoztat.

Mondta Jeph Loeb, a Marvel Television feje. A bejelentéshez gyorsan társult egy casting hír is: megtudhattuk, hogy Robbie Reyes / Szellemlovas karakterét Gabriel Luna ("A törvény nevében") fogja életre kelteni. A S.H.I.E.L.D. ügynökei folytatását Chloe Bennet (Daisy), Clark Gregg (Coulson), Ming-Na Wen (May), Elizabeth Henstridge (Simmons), Iain De Caestecker (Fitz), illetve Henry Simmons (Mack) képviselte a minap, és ők is rántották le a leplet (szó szerint) arról a járgányról, amivel Robbie fogja szelni New York utcáit a szeptember 20-án érkező negyedik évadban. 

Végezetül álljon itt az első hivatalos teaser trailer, ami természetesen Szellemlovas érkeztét helyezi középpontba. A S.H.I.E.L.D. ügynökei szeptembertől egy későbbi időpontban jelentkeznek majd, ami sötétebb tónust ígér, vagyis páratlan lehetőségeket egy olyan karakter számára, mint ő. Ti mit szóltok ezekhez a hírekhez? Örültök neki, hogy Szellemlovas is részese lesz ilyen módon a Marvel Filmes Univerzumának? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.