Hirdetés

Comic-Con 2016 - LEGO Batman beköszön

|

A kockásított Denevérember természetesen nem hagyja ki az idei Comic-Con expót, a Warner Bros. egyik kulcsszereplőjeként ő maga harangozza be jelenlétét.

Hirdetés

Rengeteg szuperhősfilm jön 2017-ben, de ne feledjük, hogy közöttük van Batman is, méghozzá LEGO-formában! A LEGO-kalandban imádtuk őt, ez pedig elég indok volt rá, hogy a Warner Bros. berendelje az önálló filmjét, amit Chris McKay (Robot Chicken) dirigált. 

Hirdetés

Ahogy a fenti Comic-Conos ízelítőben is hallhatjuk, Will Arnett fogja ismét szinkronizálni az eredeti verzióban Batmant (a magyar változatban várhatóan megörökli Fekete Ernőt), de a többi szinkronhangra sem lehet panaszunk, hiszen olyan neveket sorol a stáblista, mint Ralph Fiennes (Alfred Pennyworth), Rosario Dawson (Batgirl) és Zach Galifianakis (Joker), Michael Cera (Robin). És ha már őket említjük: van néhány vadonatúj képünk is, amiken Joker, Robin és Harley Quinn bukkannak fel: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.