Hirdetés

Comic-Con 2016 - itt a The Walking Dead 7. évadának előzetese

|

Megérkezett a folytatás várva várt első előzetese.

Hirdetés

Már szokássá vált, hogy minden évben a San Diego-i Comic-Conon debütál a The Walking Dead aktuális évadának első előzetese, ez pedig a különösen nagy várakozást övező hetedik szezonnal sem történt másképp. A videóanyagot rögtön magyar feliratos változatban is megtekinthetitek a FOX Magyarország jóvoltából.

Hirdetés

Ezekben a percekben zajlott le a világ egyik legnépszerűbb sorozatának panelje, ahol a főbb szereplők mind jelen voltak, ezúttal már a Negan-t alakító Jeffrey Dean Morgennel kiegészülve. Nem csoda, hogy a rajongók olyan türelmetlenül várják az októberben érkező folytatást, hiszen a készítők egy filmtörténelmi cliffhangerrel zárták le a hatodik évadot - főhőseink a valaha volt legnagyobb pácba kerültek, a látszólag megtörhetetlen Rick számára minden remény szertefoszlott, és valakiért bizony csúful eljött a végzet. Hogy megelőzzék az esetleges kiszivárgásokat, tizenegy(!) színésszel is felvették azt a bizonyos haláljelenetet, így az évadnyitóig várhatóan nem fogunk spoilerekbe szaladni. 

A várva várt folytatás évadnyitó epizódja október 23-án (vasárnap), vagyis számunkra másnap kora reggel lesz megtekinthető, ahol lehull a lepel Negan áldozatáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.