Hirdetés

Comic-Con 2016 - kiderült, ki Űrlord apja a Marvel Filmes Univerzumban

|

A galaxis őrzői 2 stábja jött, látott és nem tett közzé online egy kis teasert sem a filmből. Kárpótlásul rengeteg információval szolgáltak számunkra.

Hirdetés

James Gunn rendező és a jelenlévő színészek - Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Elizabeth Debicki (Alisha), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis) és Kurt Russel - három(!) darab klipet is megmutattak a Marvel Studios panelján jelenlévőknek az érkező mozifilmből, de az internet népe egyet sem láthat egyelőre ezek közül. Cserébe megannyi információ látott napvilágot, köztük az, amire nagyon nem számítottunk: lehullott a lepel arról, hogy ki is Peter Quill édesapja a Marvel Filmes Univerzumában.

Hirdetés

1. A Ravagersnek nagy szerepe van a filmben

A csapat új vezetője a hihetetlenül erőteljes, mégis hihetetlenül nevetséges nevű Taserface, akit Chris Sullivan alakít. James Gunn rendező elmondta, hogy négy évvel ezelőtt, a Vol. 1 felvételekor még azon viccelődött, hogy szeretné őt rosszfiúnak, de ez már nem vicc többé. A Ravagers egyébként teljes felszerelésben jelent meg a panelen, a csapat pedig ezekkel a nevekkel bővült: Wretch Evans Jones alakításában, Half-Nut Stephen Blackehart alakításában, Gef, a Ravager Steve Agee alakításában, Oblo Joe Fria alakításában, Narblik Terence Rosemore alakításában. 

2. Michael Rooker teljes Yondu módban bukkant fel

Egy óriási tarajjal a fején, ahogy a képregényekből is ismerhetjük a karaktert. 

3. Nebula jelentős része a filmnek

Gunn szerint a karaktert életre keltő Karen Gillan ezt már régóta tudja, mivel a Vol. 1 legelső találkozóján elárulta neki. Az első részben csak egy betekintést nyerhettünk a karakterbe, de a folytatásban nagy tervei voltak vele James-nek, amit határozottan megtapasztalunk majd. 

4. Elizabeth Debicki Ayesha karakterét alakítja a folytatásban

Ayesha az aranysárga főpapnője a genetikailag tökéletes embereknek, akiket Sovereign-nek neveznek. Ő nem egy olyan nő, akinek el lehetne csavarni a fejét - ő és az egész világa rendkívül halálos. 

5. Ilyen lesz Mantis 

A megjelenése nagyon hasonló a képregényeshez - ugyanolyan bőrszíne van, mint az őt alakító Pom Klementieff-nak (azaz nem zöld), és vannak kis antennák a fején. A Comic-Conos előzetesben már láthatták őt a szerencsések néhány pillanatra, de James Gunn ígérete szerint sokkal több fog jönni. Mantis volt az egyik kedvenc része a film készítése során. 

6. Igen, Sylvester Stallone is benne van a filmben

Gunn számára csodálatos élmény volt vele a munka, a forgatás egyik csúcspontja. Azt nem árulhatja még el, hogy kit fog életre kelteni a filmben, de a levetített előzetesek egyikében lehetett őt látni Yondu társaságában. 

7. Két dal csendült fel a kedvcsinálókban

Ezek pedig a "Come a Little Bit Closer" Jay and the Americanstól, valamint a "The Chain" Fleetwood Mactől. Nem feltétlenül foglalnak helyet az Awesome Mix Vol. 2-ben, árulta el a direktor. 

8. Elárulták Peter Quill édesapjának személyazonosságát

A Kurt Russell alakította karaktert már a casting bejelentésétől kezdve feltételezik Űrlord apjának, de arra senki sem tudott rájönni, hogy kit is alakít a színész. Hát, nem véletlenül, ugyanis ő Ego, az Élő Bolygó! Igen, egy élő bolygó. Igen, Űrlord apja egy bolygó. James Gunn szerint minden pontosan meg lesz magyarázva a filmben, és akkor már nem lesz számtalan kérdésünk azzal kapcsolatban, hogy ez az egész hogyan történhetett meg. 

A történet szerint a második részben folytatódnak a csapat kalandjai, ahogy átutazzák a kozmosz külső folyását. Az Őrzőknek harcolniuk kell, hogy együtt tartsák újonnan felfedezett családjuk, miközben Peter Quill származásának titkait igyekeznek megfejteni. Régi ellenfelek új szövetségesekké válnak és fan-favorit karakterek elevenednek meg a klasszikus képregényekből, hogy támogassák hőseinket, amivel a Marvel filmes univerzuma még tovább bővül.

A galaxis őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Mordály), Vin Diesel (Groot), Michael Rooker (Yondu), Pom Klementieff (Mantis), Sean Gunn (Kraglin), Chris Sullivan (Taserface) Elizabeth Debicki (Ayesha) és Kurt Russell (Ego).

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.