Hirdetés

Comic-Con 2016 - lélegzetelállító a Wonder Woman előzetese

|

Javában zajlik a Warner Bros. Pictures panelja a Comic-Conon, ahonnan a Wonder Woman első előzetesével örvendeztettek meg bennünket.

Hirdetés

Ahogy anno a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, úgy most a Wonder Woman esetében is kiadtak a San Diego-i Comic-Conon egy elképesztő, sztoriközpontú és egyben akciódús közel három perces előzetest. 

Hirdetés

A történet szerint mielőtt Wonder Woman lett, ő volt Diana, az amazonok hercegnője, akit egy legyőzhetetlen harcosnak képeztek. Egy félreeső szigetparadicsomban nőtt fel, amikor egy amerikai pilóta ér földet a partjaikon, és beszámol a külvilágban tomboló hatalmas konfliktusról, Diana azzal a meggyőződéssel hagyja el otthonát, hogy képes megállítani a fenyegetést. Egy férfi oldalán harcolva a háborúban, hogy minden háborút megfékezzen, Diana felfedezi a valódi képességeit... és az igazi sorsát.

A Patty Jenkins rendezte mozifilm 2017. június 2-án debütál az amerikai mozikban Gal Gadot (Wonder Woman), Chris Pine (Steve Trevor), Robin Wright (Antiope tábornok), Connie Nielson (Hippolyta királynő), Lucy Davis (Etta Candy) és Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, valamint Elena Anaya főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.