Hirdetés

Comic-Con 2017 - folytatást kap az Arkham Asylum kult-képregény

|

Huszonnyolc évet követően jön majd Grant Morrison képregényes alapvetésének folytatása.

Hirdetés

Úgy tűnik Grant Morrison méltán kultikussá vált képregénye, az 1989-es Arkham Elmegyógyintézet: Komor ház, komoly talajon, huszonnyolc évet követően kapja meg a (méltó?) folytatását.

A hír a San Diego-i Comic-con-on, a DC Comics panelnél került bejelentésre. A történetről elöljáróban annyit már meg is osztottak az alkotók, hogy a 122 oldalas kiadvány Damien Wayne-re, tehát Bruce Wayne fiára helyezi majd hangsúlyt, pontosabban életének azon -egyébként szintén Morrison jegyezte- időszakára, mikor is ő maga válik majd Gotham denevérjelmezes védelmezőjévé Batmanként. (Batman #666, 2007)

Az persze egyelőre még nem ismert, hogy szoros kapocs lesz-e az új koncepció tematikája, illetve Morrison korábbi kultműve között, habár annyi már bizonyos, hogy ezúttal sajnos nem a zseniális Dave Mckean, hanem a Batman Incorporated-et is illusztráló Chris Burnham felel majd a rajzokért.

A koncepció mindenesetre fölöttébb figyelemre méltó, továbbá még annak ellenére is izgalmasnak is ígérkezik, hogy már csak Damien nehezen emészthető jelleme miatt sem lesz egyszerű megugrani a korábbi műalkotás zsenialitását.

Képregény rajongóként mi természetesen kíváncsian várjuk, azonban konkrét dátum az Arkham Asylum 2 megjelenését illetően, egyelőre még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.