Hirdetés

Comic-Con 2018 - Rob Williams lesz a Dredd sorozat kreatív felelőse

|

Már kész a pilot forgatókönyve is.

Hirdetés

Úgy tűnik rövidesen összeáll minden a Dredd sorozat háza tájékán, hiszen a Comic-Con alkalmából megtudtuk, hogy Rob Williams a veteránnak számító képregényíró szolgál majd a történet kibontásáért. Williams korábban olyan képregényeken dolgozott, mint a Star Wars Tales, de témába vágóan egy jó ideig Dredd bíró karakterével is dolgozott.

Azt már tudjuk, hogy a forgatókönyvírás részére már nem igazán kell várni, hiszen Williams kidolgozta a sorozat évados tervét, illetve el is készítette a pilot epizód forgatókönyvét. Ugyan korábban nem dolgozott mozgóképeken az író, de abban biztosak lehetünk, hogy elég jól ismeri a karaktert, hogy a sorozat hű maradjon az alapanyaghoz.

Hirdetés

Legutoljára 2012-ben láthattuk a karaktert mozgásban, akkor Karl Urban bújt az ikonikus jelmez mögé, akit többnyire a J.J. Abrams által útnak indított új Star Trek filmtrilógiából ismerhet a közönség. A 2012-es adaptáció, ugyan nem szárnyalt a mozikban, de dvd és blu-ray megjelenése után belopta magát a rajongók szívébe, legfőképpen Urban meggyőző színészi alakítása, ami végül úgy tűnik épp elég maradandónak bizonyult, hiszen meglehet az esélye, hogy a sorozatban még visszatérhet.

A Star Trek filmekben karizmatikus Dr. McCoy-t alakító Urban elmondása szerint, még lehet esély, hogy újra Dredd bíró szerepében láthassák a rajongók, szimplán csak egy olyan helyzetre vár, ami miatt megérné neki újra jelmezbe bújni. Ezek szerint, minden Williams forgatókönyvén fog múlni. Ha minden jól megy, rövidesen már a szereplőválogatás híreit olvashatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.