Hirdetés

Comic-Con 2016 - színfalak mögötti videón a Suicide Squad - Öngyilkos osztag

|

A Warner marketingje továbbra is gőzerővel pörög, ezúttal a színészek beszélnek a karaktereikről.

Hirdetés

A Warner valahogy nem akar leállni és majd minden nap felkerül valami a Suicide Squad - Öngyilkos Osztaggal kapcsolatban. Persze az egyre erőltetettebb marketinghadjáratban némileg közrejátszik a Comic-Con is, de azért nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kevesebb már több lenne. 

Hirdetés

A videóban többek között a film már most legnagyobb aduászának kikiáltott Harley Quinn-t alakító Margot Robbie elárulja, hogy karakterének története szinte pontosan ugyanaz, mint a Batman: The Animated Series-ben. A figura - sok társához hasonlóan - most lesz először látható a nagyvásznon, de Harley karakterében az a különös, hogy őt anno pont a fent említett kultikus rajzfilmsorozathoz alkották meg és népszerűsége okán költözött szépen át a képregényfüzetekre. Egyelőre úgy fest, hogy a karakter hű lesz önmagához David Ayer filmjében is.

A kisfilmben egyébként még felszólal Will Smith (Deadshot), Jared Leto (Joker), Viola Davies (Amanda Waller) és Cara Delevigne (Enchantress) is, ráadásul utóbbiból eddig nem sokat láttunk és talán okkal. A film augusztus 5.-én (nálunk egy nappal korábban) debütál a mozikban.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.