Hirdetés

Comic-Con 2016 - ez történt a Supergirl panelen

|

A második évadtól a Supergirl a The CW csatornán folytatja, ami jó kis crossovereknek adja meg a lehetőséget a Flash, Zöld Íjász és a Legends of Tomorrow sorozatokkal. A producer és a sorozat színészei beszéltek róla, hogy mit várhatunk az új évadtól.

Hirdetés

Az új évadban egyelőre már biztosan fel fog bukkanni Superman, valamint a hetvenes években Wonder Woman-ként elhíresült Lynda Carter, aki ezúttal az Egyesült Államok elnökét alakítja. A Comic-Con panelen Sarah Schechter producer, és a sorozat szereplői: Melissa Benoist, David Harewood, Jeremy Jordan és az újonc Tyler Hoechlin számoltak be a történet alakulásáról.

Hirdetés

- Jeremy Jordan elárulta, hogy a második évadban nem terveznek Winn számára romantikus szálat. Úgy érzi a karakter érzelmeivel túl sokat játszadoztak az első évadban, így egyelőre semlegesíteni fogják őt a munkahelyen. Még látni fogjuk kibontakozni.

- Superman megjelenésekor Winn lesz "az a fickó", aki azonnal átmegy rajongóba. Jordan azt mondta, hogy izgatott, hogy bemutassa, milyen az amikor egy rajongó találkozik a hősével.

- David Harewood beszélt arról, hogy milyen lesz a dinamika Hank és Superman/Clark Kent között, különösen azután, hogy kiderült róla a valódi kiléte. Hank megszokta, hogy a Kara-val való kapcsolatukban ő van szülői szerepben, ezért amikor Clark bejön a képbe, ez sok feszültséget generál köztük. "Mondhatni fejjel mennek egymásnak. Izgalmas lesz látni, hova vezet ez." - fogalmazott Harewood.

- Superman szerepe szigorúan csak mellékszerep lesz Sarah Schechter producer elmondása szerint, mivel a sorozat célja, hogy kifejezetten Kara-ra, mint Supergirl-re fókuszáljanak. Azzal, hogy a családját is bevonják a történetmesélésbe szintén ezt erősíti, és egyúttal megengedi, hogy Clark is felbukkanjon, így a közönség láthatja Kara kapcsolatát az otthonával. Superman nem emlékezik a Földön töltött életére, de ő igen, és ez mindkettejük számára ajándék. 

- Azzal, hogy a Supergirl a the CW csatornán talált otthonra, Schechter elárulta, hogy komoly crossoverek vannak előkészületben a négy DC sorozat között. A készítők legalább annyira oda vannak a karakterekért, mint a színészek, így rendkívül lelkesek, hogy megoszthassák az álomfelállásokat a rajongókkal. Szeretnének egy közösséget kialakítani a sorozatokból.

- Amikor megkérdezték a producertől, hogy Oracle felbukkan-e, csak mosolyogva annyit mondott, hogy talán. Annyit megerősített, hogy az évad nagy leleplezése lesz, hogy ki van az idegen járműben és mi a szándéka. Azt is hozzátette, hogy Lynda Carter elnökként való szerepeltetése szándékosan lett a novemberben esedékes amerikai elnökválasztáshoz hangolva.

- Tyler Hoechlin fogja Superman-t alakítani, és elmondta, hogy a korábbi megformálásoktól függetlenül közelíti meg a karaktert. Sokkal inkább azt tartja szem előtt, hogy ő maga mit tart érdekesnek Clark-ban. A Superman jelmezt a háromrészes öltönyének tekinti, és jobban izgatja, hogy Clark mit gondol a tetteiről és képességeiről.

- Tyler úgy fogja fel, hogy azért van jelen, hogy Kara történetét támogassa, hogy megalapozzák a közönségben az otthonos, ismerős érzést. Örül, hogy Melissa karakterét támogató csapat tagja lehet.

- A Supergirl-t alakító Melissa Benoist megosztotta, hogy hogyan befolyásolta a példaképekről való gondolkodását az a hatalmas reakció, amit Kara kiváltott. Mindenekelőtt szerencsésnek érzi magát, de ugyanakkor félelmetes is a szerep. Büszke rá, hogy Kara azt fejezi ki, ahogy az emberek érezni szeretnék magukat - vidámnak és örömtelinek -, jó dolognak tartja, ha egy karakter inspiráló. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.