Hirdetés

2017 elején érkezhet a Star Wars VIII. előzetese?

|

Idén már nem kapunk Star Wars 8 trailert.

Hirdetés

A Star Wars láz lassacskán újra elönti a világot, hiszen hamarosan mozikba kerül a Zsivány Egyes, amelynek vetítéseire már megkezdődött az eszeveszett jegyfoglalás. Rengetegen várják a messzi-messzi galaxis első spin-off történetét, de legalább ennyien vannak azok is, akik Az ébredő erő folytatására kíváncsiak. Azzal tisztában vagyunk, hogy a Star Wars VIII.-ra még egy évet kell várnunk, de azt nagyon szeretnénk megtudni, hogy mikor láthatunk végre valamit a filmből.

Hirdetés

A rajongók reménykedtek abban, hogy a Zsivány Egyes premierjével együtt megkapjuk a régóta áhított betekintést Rey és társai sztorijának folytatásába, de nagyon úgy fest, hogy ezt hiába várjuk. Most arról kaptunk beszámolót Mike Zeroh YouTubertől, hogy a Star Wars 8 trailere valamikor 2017. első negyedében fog debütálni. A stúdió vélhetően minél előbb el szeretné kezdeni a film népszerűsítését, de a decemberben érkező kistestvér elől sem akarja elvenni a rivaldafényt. Ez viszont nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem kapjuk meg az új Star Wars előzetesét a Zsivány Egyes mellé, íme a marketing trükk:

Még egy olyan óriási alkotásnak számító film, mint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet is lefutja a legjobb köreit január vége, de legkésőbb február eleje tájékén. Ezt az időszakot kihasználhatja a Lucasfilm, hogy visszacsalogassa a nézőket a mozikba, azzal, hogy néhány héttel a film premierje után elkezdnik játszani a Star Wars VIII. előzetesét is a reklámblokkban. Persze manapság a legtöbb előzetes szinte rögtön felkerül az internetre (és valószínűleg a Lucasfilm sem fogja mozi-exklúzívvá tenni a trailert), de egy ilyen hatalmas franchise esetében még ígyis jócskán húzhat a Zsivány Egyes boxoffice mutatóin ez a lépés.

Meglátjuk mit lép a Disney és a Lucasfilm, de a fennt említett lehetőség nem tűnik valószerűtlennek. Egy másik lehetséges időpont a trailer bemutatására az áprilisi Star Wars Celebration lenne, csak hát egyetlen rajongó sem szívesen várna olyan sokáig. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2016. december 15-én érkezik a mozikba, míg a Star Wars VIII. 2017. december 15-re van kitűzve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.