Hirdetés

Sok szereplő vissza fog térni a Star Wars 9 után is

|

A harmadik Star Wars trilógia befejezése nem jelenti azt, hogy mindegyik szereplőjétől búcsút kell vennünk, ugyanis a producerek szerint lesznek olyanok, akiket a Star Wars 9 után is láthatunk majd. A hír SPOILERES, csak az olvassa, akit ez nem zavar!

Hirdetés

A HÍR SPOILEREKET TARTALMAZ! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE OLVASD EL!

A Star Wars: Az ébredő Erőben új színészek vették át a stafétabotot a régi arcoktól, és vállalták el a főszerepet három filmen keresztül. Persze nagy kérdés, hogy a 9. rész után mik a tervek eme szereplőkkel (ha egyáltalán megússzák épp bőrrel az elkövetkező nagy kalandokat). Már nem kell ezen agyalnunk, hiszen megérkezett a válasz: Rey, Finn, Poe és BB-8 mind szerepelni fognak majd a 9. rész utáni filmekben.

Hirdetés

Az új trilógia filmjeinek producere, Kathleen Kennedy arról beszélt, hogy már sok évre előre terveznek a Star Wars filmek kapcsán, és nem fogják a szőnyeg alá söpörni a mostani főhősöket:

Jelenleg az elkövetkező 10 év Star Wars történetein dolgozunk, és azon gondolkozunk, hogy a történet kapcsán merre haladjunk tovább. A 9. részen túli történetekben ott lesznek a már megismert karakterek: Rey, Finn, Poe és BB-8, de emellett új embereket is keresünk, akiket érdemes lehet bevonni a Star Wars világába, hogy olyan helyekre vigyenek bennünket, ahol még nem jártunk. Nagyon izgalmas dolog ez, hiszen ez egy hatalmas messzi-messzi galaxis.

Vajon megmaradnak a főszerepben a mostani színészek, vagy hasonlóan elődeikhez mellékszereplőkké vállnak, és teret engednek majd az új arcoknak? Ti melyik forgatókönyvnek örülnétek jobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.