Hirdetés

A bosszúállók - Amerika Kapitány szemszögéből?

|

Akik nem különösebben kedvelték a nyár egyik legnagyobb sikerének számító Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmet, azok furcsa szájízzel ülnek majd be A bosszúállókra is.

Hirdetés

Hiába kap helyet vagy fél tucat szuperhős az áprilisban debütáló A bosszúállók gigaprodukcióban, mégis leginkább Amerika Kapitány szemszögéből mutatják majd be a filmet - legalábbis ezt nyilatkozta legfrissebb interjújában Joss Whedon. A rendező szerette volna mindenki számára tisztázni, hogy a sok hős és történet szempontjából kulcsfontosságú szereplő ellenére kell egy perspektíva, amelyből elmesélhető a történet, ez pedig Steve Rogers vagyis Amerika Kapitány lesz. Aki nem volt megbékélve Chris Evans-szal, vagy épp a kapitánnyal, annak talán kicsit fájhat Whedon mondanivalója, de megnyugtatom őket, hogy az idei év egyik legnagyobb durranása A bosszúállók lesz és aki csak ez miatt kihagyja a mókát, annak kis túlzással nem is volt gyerekszobája (hiszen mindenki szuperhős akart lenni legalább egyszer kiskorában). A bosszúállókat április 26-án láthatjuk viszont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.