Hirdetés

A CW megrendelte a Superman és Lois második évadát

|

A pilot epizód hatalmas sikert aratott, szóval a csatornánál nem ültek sokat felette.

Hirdetés

A múlt héten vette kezdetét az Arrowverzum újonca, a Supergirlben korábban már feltűnt páros, az acélember és Lois Lane közös sorozata. A Greg Berlanti és Todd Helbing szárnyai alatt fejlesztett széria kimagasló kezdést produkált, ráadásul sikerrel keltette fel azok érdeklődését is, akik alapvetően már kiábrándultak a CW futószalagon gyártott szuperhősös sorozataiból. A csatorna tehát nem meglepő módon nem is tétlenkedett, máris megrendelte a következő évadot.

Hirdetés

A Superman és Lois nálunk az HBO GO-n kapott magyar feliratos premiert és ott is érkeznek az epizódok hétről hétre, a tengerentúlon viszont több platformos bemutatót tudhatott magáénak a CW-n és a költségeken osztozó HBO Maxen. Ennélfogva nagyszerű számokat tudott felmutatni a pilot epizód: a kábeltévés sugárzás tekintetében ez volt a legnagyobb nézettséget hozó debütálóepizód 2019 januárja óta, ami pedig a streaming adatokat illeti, a CW eddigi pályafutásának legmagasabb egynapos nézőszámát produkálta az acélemberék vidéki élete.

A széria ugyanis a már jól ismert eredettörténetet (Daily Planet, megismerkedés Lois Lane-nel, az esküvő) egy zseniális montázsban taglalja, hogy utána rögtön egy ikerpár szüleiként találkozzunk a kultikus párossal. Természetesen a családi mókuskerékből hamar kirántja Kentéket egy tragédia, szupererők feltárulása és egy új gonosz is, szóval ha sikerülne tartani a pilot epizód minőségét, nemcsak egy megszokott képregénysorozat, de egy erős családi dráma is kibontakozhatna a szemünk előtt. Az már biztos, hogy erre két évad is a készítők rendelkezésére áll majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.