Hirdetés

Milyen lesz Kábel a Deadpool 2-ben?

|

Kiderült, hogy a készítők milyen színészt szeretnének Kábel szerepére a Deadpool folytatásában, ugyanis határozott véleményük van a karakterrel kapcsolatban.

Hirdetés

A FOX hivatalosan is zöld utat adott a Deadpool 2-nek, a nagy sikerű első rész stáblistát követő jelenetéből pedig már régóta tudjuk, hogy a folytatásban biztosan számíthatunk Kábel felbukkanására.

Hirdetés

Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan fog kinézni a poszt-apokaliptikus jövőből érkező, állig felfegyverkezett, kiborg mutáns a nagy vásznon. Tim Miller rendező, illetve Paul Wernick és Rhett Reese írók kemény fába vágták a fejszéjüket, de úgy tűnik, hogy pontosan tudják, hogyan szeretnék életre kelteni a karaktert:

"Sokmindent szeretek Kábel háttértörténetében, mert szorosan összefonódik az X-Menek világával," -nyilatkozta Tim Miller az IGN-nek. "Miért került össze épp Deadpoolal? Attól a ténytől eltekintve, hogy azért rakták őket egy képregénybe, mert külön-külön nem adtak el túl sokat a történeteikből, hasonló okból állították oda, amiért mi Kolosszust. Ő egy egyenes ember, Deadpoolnak pedig szüksége van egy ilyen egyenes emberre. Kábel egy valódi, hamisítatlan, csöndes, erős és cinikus harcos, Deadpool tökéletes ellentéte."

Rhett Reese forgatókönyvíró elmondása szerint egy olyan színészt keresnek Kábel szerepére, akiben "megvan az erő, a tekintély, és az a céltudatosság, aminek Deadpool hiányában van. Úgy gondolunk Kábelre, mint egy olyan emberre, aki ha belevág valamibe, akkor addig nem tántorít, amíg meg nem oldja a problémát." Paul Wernick társíró hozzátette, hogy a leendő színésznek "fizikailag is impozánsnak" kell lennie. A folytatásban Ryan Reynolds visszatér Deadpool szerepében, Tim Miller marad a rendezői székben és Rhett Reese, illetve Paul Wernick pedig az írógép mögött. A Deadpool 2 bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.