Hirdetés

A magyar FOX-ra érkezik Susan Sarandon és Jessica Lange sorozata

|

Híres-hírhedt kapcsolatokat dolgoz fel a Viszály, és hamarosan magyar szinkronnal is nézhetjük!

Hirdetés

A magyar FOX műsorán debütál most tavasszal az Amerikai Horror Storyt és az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügyet is jegyző Ryan Murphy legújabb produkciója, a tengerentúlon nemrég debütált Viszály (FEUD).

Hirdetés

A sorozat, hasonlóan mint a fent említettek, antológiák lesznek, azaz évadonként más-más történetet mesélnek majd el velük a készítők. A FEUD magyar címe a Viszály lett és az első évadban két amerikai színészlegenda, Bette Davis és Joan Crawford kapcsolatát, rivalizálását nézhetjük meg közelről. Davist Susan Sarandon, Crawfordot pedig Jessica Lange alakítja.

Mellettük feltűnik többek között Catherine Zeta-Jones, Kathy Bates, Judy Davis, Alfred Molina és Stanly Tucci is. A Viszály: Bette és Joan hazai premierje május 17-én, 21:55-kor lesz a FOX műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.