Hirdetés

A Marvel újabb változtatása: egy másik Amerika Kapitány

|

Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy Thor a Marvel képregényekben "nővé változik" majd, ezért lehetséges, hogy Steve Rogers lecserélése is felhergeli a rajongókat, pedig ez a helyzet.

Hirdetés

A Marvel Comics kreatív igazgatója, Joe Quesada bejelentette, hogy az Amerika Kapitány titulust átveszi Steve Rogerstől egy olyan karakter, akit már a mozivásznakon is láthattunk és aki nem más, mint Sam Wilson, vagyis a Sólyom (The Falcon). Az Amerika Kapitány: A tél katonájában Anthony Mackie alakította a fekete hőst, aki a Marvel képregényeiben hamarosan átveheti Rogers szerepét, ő lesz az új Kapitány. A folytatásban spoilerek is előfordulhatnak!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.