Hirdetés

A Netflixen folytatódhat a Young Justice!

|

Amennyiben továbbra is sokan követik figyelemmel a Young Justice első két évadát, akkor a Netflix berendelheti a sorozat harmadik szezonját.

Hirdetés

Az elmúlt évek méltatlanul elkaszált sorozatainak toplistáján az első háromba biztos bekerülne a Young Justice, mely két évadot élt meg a Cartoon Networkön. A csatorna akkor azzal magyarázta a döntését, hogy kevesen nézték - aztán kiderült, hogy mégsem -, illetve a fiatalabb közönség számára követhetetlen volt a történetszál. Ez utóbbival mondjuk egyetértünk. A Young Justice ugyanis valóban nem az óvodás korú gyerekeket, sokkal inkább a kamaszokat és a felnőtteket célozta meg, mind hangulatában, mind a történet komplexitásában.

Hirdetés

A sorozatot azóta átvette a Netflix, melyen bárki lepörgetheti a bő 40 részt, ami két évadot ölel fel, ám a rajongókat az hozta lázba igazán az elmúlt napokban, hogy hivatalos források is megerősítették, hogy van esély a sorozat folytatására. Méghozzá a Netflix töltheti be a megmentő szerepét.

A lavinát Peter David, a sorozat eredeti forgatókönyvírója indította el, aki nemrégiben adott egy interjút. Valószínűleg az interjú készítője is nagy fan lehetett, ugyanis David állítása szerint alaposan kiforgatta a szavait a Young Justice harmadik évadával kapcsolatban - amire már hosszú ideje ugyanazt a választ adja egyébként - ami miatt megszállták az író Twitterét és email fiókját a rajongók reménykedő kérdései, miszerint igaz-e a hír a folytatás berendeléséről.

"A Netflix komolyan gondolkodik abban, hogy berendelje a harmadik évadot, hiszen rendkívül vonzó számukra, hogy ilyen sokan nézik a Young Justice-t" - idézte David a sorozat készítőjét, Greg Weismant. Ugyanakkor hivatalosan még nem született döntés a jövővel kapcsolatban, és az nagyban függ attól, hogy az elkövetkezendő időszakban mennyien csatlakoznak a Netflixen Young Justice-t nézők táborához. Tehát csak rajtunk múlik minden!

A Young Justice az Igazság Ligájából jól ismert hősök tanítványait követi nyomon, amint különböző mellékküldetéseket bíznak rájuk a nagyok, ám idővel kiderül, hogy végig a főármánykodóknak tettek keresztbe. Ellentétben más DC-s rajzfilmekkel és rajzfilmsorozatokkal, a Young Justice teljesen önálló, minden képregényes előzményt mellőző alkotás, talán éppen ez is jelentette a varázsát, hogy még a hardcore képregény-rajongók számára is tudott újat mutatni. Amennyiben eddig nem találkoztatok vele, mindenképp pótoljátok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.