Hirdetés

A Pixar szakít a folytatásokkal 2019 után

|

A sok folytatás után, 2020-tól megint különálló, eredeti filmeket gyárt majd a Pixar.

Hirdetés

Ha szeretjük azokat a pillanatokat, mikor a Pixar eredeti ötlettel áll elő, akkor most hunyjuk be a szemünket, ugyanis 2019-ig javarészt folytatásokkal fog szolgálni a stúdió, ez alól csak a Coco jelent kivételt. Az elkövetkezendő években terítékre kerül a Verdák 3, a Toy Story 4, illetve A hihetetlen család 2 is. Ám úgy tűnik, hogy ez nem lesz örökké így.

Hirdetés

A stúdió feje, Jim Morris ezeket mondta a tervekkel kapcsolatban:

Az volt az elképzelésünk, hogy minden évben csinálunk egy eredeti filmet, majd a rákövetkező évben egy folytatást. De ha az eddig bejelentett filmeket nézzük, akkor 7 folytatást hoztunk össze ezidáig és 21 eredetit (a Disney-vel való 2006-os összeállás óta). Ugyanígy folytatnánk tovább, csak most úgy jön ki a lépés, hogy a folytatások követik majd egymást.

A jó hír az, hogy A hihetetlen család 2 után négy eredeti film lesz majd bemutatva. Kettőt 2020-ig bezáróan már beütemeztek, és ehhez adódik még kettő, ami már szóba került a stúdió berkein belül. Ezek mindegyike különálló, eddig nem látott történet lesz az elnök szerint. Ám ezekről még bővebb információnk nincs.

A nagy kérdés persze, hogy az Agymanók folytatás miért nincs még tervben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.