Hirdetés

A Saul fia hamarosan újra mozikba kerül

|

Hirdetés

Ha esetleg még nem hallottatok volna erről a nagyszerű műről, gyorsan olvassátok el kritikánkat, majd gyertek ide vissza, ugyanis a Mozinet sajtóközleményében azt írta, hogy a Saul fia sikere hosszú ideje Magyarország egyik legjelentősebb kulturális elismerése és január közepétől újra nagy kópiaszámmal lesz látható a hazai mozikban. https://www.youtube.com/watch?v=q2kzIn8nuvI A pontos részletekre egyelőre még várunk, addig is ismételjük át együtt, hogy milyen díjakat sikerült bezsebelnie már ennek a nagyszerű filmnek, beleértve a hajnalban neki ítélt Golden Globe-díjat is: Golden Globe-díj Legjobb idegennyelvű film Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál A Zsűri Nagydíja Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál A Nemzetközi Filmkritikusok Díja (FIPRESCI-díj) Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Vulcan-díj Zányi Tamás hangmérnöki munkájáért Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Francois Chalais-díj Stockholm Film Festival Legjobb rendezés Los Angeles Film Critics Association Awards Legjobb külföldi film Chicago Film Critics Association Awards Legjobb külföldi film New York Film Critics Circle Awards Legjobb elsőfilm Zagreb Film Festival Legjobb film Guardian Az év legjobb filmje Camerimage Bronz Béka Indiewire Critics’ Poll Legjobb elsőfilm National Board of Review Legjobb külföldi film San Francisco Film Critics Circle Legjobb külföldi film Szarajevó Nemzetközi Filmfesztivál A zsűri különdíja

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.