Hirdetés

A setét torony – Hivatalosan is megvannak a főszereplők!

|

Hirdetés

A Stephen King-rajongók már nagyon-nagyon régen várják, hogy végre megfilmesítsék a Mester A setét torony című regénysorozatát. A Nikolaj Arcel által rendezett film már egy jó ideje készülőben van, de a főszereplők személyét illetően eddig csak pletykákat lehetett hallani – többek között esélyes volt Javier Bardem és Russell Crowe is. Most azonban végre hivatalossá vált két korábbi pletyka is! A főszereplő Roland Deschain-t a Goldan Globe-díjas Idris Elba alakítja majd, nemezisét, a „feketébe öltözött embert” pedig Matthew McConaughey személyesíti meg. Az infót maga Stephen King erősítette meg hivatalos Twitter-oldalán!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.