Hirdetés

Klip és karakterplakátok A S.H.I.E.L.D. ügynökei 4. évadához

|

Klassz kis részletet kaptunk A S.H.I.E.L.D. ügynökei új évadának várva várt nyitányából, de az új plakátok mellett sem érdemes elmenni.

Hirdetés

Nagy várakozást előz meg A S.H.I.E.L.D. ügynökei jövőhéten elstartoló negyedik évada, amelyben az ikonikus Marvel karakter, Szellemlovas központi szerephez fog jutni. A premier közeledtével szép lassan adagolják számunkra az újdonságokat, hiszen miután leleplezték a bosszú szellemét teljes valójában és kaptunk mellé egy ütős ízelítőt, most egy konkrét részlettel és vagány plakátokkal örvendeztettek meg bennünket, amelyeken viszontláthatjuk a szeretett és ismerős arcokat. Saját posztert kapott például John Hannah karaktere, Holden Radcliffe, aki találmányaival fogja felkavarni a port, de ott van a sorban Elena 'Yo-Yo' Rodriguez is, a Marvel Filmes Univerzum új, Embertelen gyorshajtója, aki ezek szerint jóval nagyobb szerepet kap a folytatásban. 

Hirdetés

Az említett anyagokat a következő fényképgalériában nézhetitek meg, a klipet pedig odafent találjátok meg. A rövid videóban May ügynök (Ming-Na Wen), Coulson (Clark Gregg) és Mack (Henry Simmons) egy rejtélyes gyilkosságról beszélgetnek, melynek két áldozatát rejtélyes égési sérülésekkel, kitört nyakakkal és egyiküket ráadásul kitépett gerincoszloppal találtak meg. A hatóságok első számú gyanúsítottja természetesen a hónapok óta eltűnt Daisy Johnson (Chloe Bennet), akit a S.H.I.E.L.D. még a tüzelési engedéllyel bíró hadsereg előtt igyekszik megtalálni... 

A S.H.I.E.L.D. ügynökei negyedik évada szeptember 20-án startol le a "The Ghost", vagyis "A Szellem" címet viselő epizóddal, melynek leírása szerint a S.H.I.E.L.D. csapata olyan fenyegetéssel találja szembe magát Szellemlovas képében, akihez foghatóval korábban még sohasem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.